Λητώ Τσεκούρα

Λητώ Τσεκούρα

τσεκούρα

ΤΣΕΚΟΥΡΑ Λητώ του Αναστασίου

Πρόεδρος Δ.Σ.

 

Φιλόλογος, Προϊσταμένη του Τμήματος Εκδόσεων του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Εργάζεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από το 1992. Είναι Προϊσταμένη του Τμήματος Εκδόσεων, με αντικείμενο την παραγωγή έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού για τις εκδηλώσεις του Μεγάρου και την επιμέλεια του επικοινωνιακού και διαφημιστικού υλικού.

Συνεργάζεται επίσης στην επιμέλεια των προγραμμάτων και καταλόγων άλλων πολιτιστικών οργανισμών (Εθνικό Θέατρο, Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου, Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ), ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας κ.ά.).

Έχει συνεργαστεί με το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης (ΜΙΕΤ), τις Εκδόσεις Πατάκη και τις Εκδόσεις Καστανιώτη στην επιμέλεια επιστημονικών και λογοτεχνικών εκδόσεων και στη μετάφραση έργων παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας.

Έχει διδάξει νέα ελληνικά σε τμήματα επιμόρφωσης ενηλίκων (δημοσιογράφοι, απόφοιτοι πανεπιστημίων κ.ά.) σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Λαϊκής Επιμόρφωσης και άλλους φορείς.

Μεταξύ 1986 και 1992 εργάστηκε ως σύμβουλος επικοινωνίας στον τομέα Δημοσίων Σχέσεων των εταιριών Ενημέρωση και ΕΤΕΠ ΑΕ.

Το 1987, ήταν από τους πρωτεργάτες των προγραμμάτων αυτοδιαχείρισης στους διαδημοτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς «Δίαυλος 10» και «Αθήνα 9,84».

Μεταφράζει από αγγλικά και γαλλικά.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 697 761 9672

e-mail: litotse@gmail.com